اعتیاد والدین و دانش آموزان،معظلی بر سر راه آموزش و پرورش زیرکوه
مدیر آموزش و پرورش زیرکوه گفت:اعتیاد والدین و فرزندان یکی از مشکلاتی است که مخصوصاً در روستاهای همجوار با کشور افغانستان بیشتر به چشم میخورد و دانش آموزان را درگیر خود میکند

به گزارش پایگاه خبری زیرکوه نیوز علیرضا مهدی پور صبح امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان زیرکوه با اشاره به آسیب های اجتماعی در حوزه آموزش و پرورش اظهار داشت: آسیب های اجتماعی در آموزش و پرورش در دو حوزه عمومی و اختصاصی قابل بحث است.
مدیر آموزش و پرورش زیرکوه خاطرنشان کرد: در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی با حضور اساتید مجرب از استان ۱۵ برنامه در حوزه آسیبهای اجتماعی برگزار گردیده و مهارتهای اجتماعی و جلوگیری از اتفاقاتی که در آموزش و پرورش ممکن است اتفاق بیافتد مورد ارزیابی قرار گرفته است.
مهدی پور از برگزاری جلسات متعدد با اولیای دانش آموزان خبر داد و افزود: یک هزار و ۱۱۳ دانش آموز خوابگاهی در شهرستان زیرکوه وجود دارد که اولیای این دانش آموزان با توجه به شغلشان که اکثراً دامداری است حدود سه ماه از سال را در جمع خانواده حضور ندارند.
وی ادامه داد:علاوه بر این در ایام تعطیلات آخر هفته نیز اکثر دانش آموزان در خانواده اقوام به سر می برند که این یکی از مشکلات فراروی دانشآموزان بوده و نیاز به راهکار دارد.
مدیر آموزش و پرورش زیرکوه گفت: فقر فرهنگی در دوره ابتدایی نیز از دیگر مشکلات است چون رویکرد نگارش در دوره ابتدایی با تحصیلات ما متفاوت است دانشآموز همزمان با تحصیل باید در خانه نیز مسائل علمی را بررسی کنند که تمام فشار این کار نیز به معلمان در کلاس های درس بر می گردد.
مهدیپور به زندانی بودن یکصد و سه ولی دانش آموز اشاره کرد و گفت: تعدادی از این دانشآموزان تحت پوشش کمیته امداد و تعدادی هنوز پرونده آنها تکمیل نشده است و امکانات مورد نیازشان را از طریق خیرین فراهم می کنند.
مدیر آموزش و پرورش زیرکوه اذعان داشت: اعتیاد والدین و فرزندان یکی از مشکلاتی است که مخصوصاً در روستاهای همجوار با کشور افغانستان بیشتر به چشم میخورد و دانش آموزان را درگیر خود میکند که در این راستا تاکنون سه دانشآموز شناسایی شدهاند و اقدامات پیشگیری نیزدر مورد یکی از آنها انجام شده است.
وی با اشاره به فرزندان بد سرپرست و بی سرپرست گفت: این دانشآموزان از طریق مشاورین شناسایی میشوند و هزینه های جاری و تحصیلی آنها از طریق کمیته امداد تامین می شوند ولی تعدادی از این دانشآموزان تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند.
وی با بیان اینکه یک هزار و ۵۸۰ بسته حمایتی ابتدای سال تحصیلی در بین دانش آموزان توزیع شده است گفت: اگر این اقدام قبل از آغاز سال تحصیلی و با هماهنگی ادارات توزیع کننده با هم توزیع شود بهتر است تا در برخی روستاها دوبار توزیع نشود.