باید نگاه مصرفی به آموزش و پرورش را اصلاح کنیم
فرماندار زیرکوه گفت:اگر بنا داریم در سال 1404 جامعه ای آباد و مترقی داشته باشیم ،باید نگاه مصرفی به آموزش و پرورش را اصلاح کنیم هم در درون آموزش و پرورش و هم در درون جامعه.

به گزارش پایگاه خبری زیرکوه نیوز،حجت الله خانزاده صبح امروز در همایش بزرگداشت مقام معلم ، در جمع فرهنگیان زیرکوه با تبریک هفته مقام معلم و روز جوان،اظهارداشت: همه ما باید یاد و خاطره استاد شهید مطهری را گرامی بداریم و امیدواریم بتوانیم به کنه مفاهیم بلند علمی و مبانی فکری آن بزرگوار پی ببریم و عمل کنیم.
فرماندار زیرکوه،خاطرنشان کرد:قریب به یک میلیون و 300 هزار دانش آموز در کشور وجود دارد که از این تعداد چیزی کمتر از 10 هزار نفر در شهرستان مرزی زیرکوه تحصیل می کنند.
وی ادامه داد: بر حسب آمار کشوری قریب به 23 درصد از مجموع دانش آموئزان در مناطق روستایی،بیش از 10 درصد در مناطق عشایری و 67 درصد دانش آموزان درمناطق شهری درس می خوانند و در شهرستان زیرکوه بیش از 50 درصد دانش اموزان در مناطق روستایی شهرستان تحصیل می کنند.
خانزاده،اذعان داشت:در شرایط هستیم که بیش از 67 درصد معلمان ما دارای مدرک تحصیلی لیسانس و بالاتر هستند و 98 درصد افراد لازم التعلیم کشور در مقطع ابتدایی در حال تحصیل هستند و کمتر از 2 درصد بازمانده از تحصیل داریم.
فرماندار زیرکوه با بیان اینکه 14 درصد از کل بودجه جاری کشور صرف آموزش و پرورش می شود،گفت:با این اوصاف باز هم در عرصه برون سازمانی و درون سازمانی آموزش و پرورش ما دارای مشکلات و کمبودهای متعددی است که از آن رنج می برد.
وی ادامه داد:طی 10 سال گذشته مکررا سیستم های آموزشی ما دچار بازبینی قرار گرفت و در نهایت نظام 6- 3- 3 در حال اجراست،اما همچنان روش های آموزشی ما قدیمی و کهنه باقی مانده است و همچنان بحث بر آموزش محفوظات و مطالب تئوری است و علیرغم نیازی که جامعه در شرایط حاضر به تولید علم و دانش دارد،متاسفانه آنجور که باید و شاید خروجی لازم از نظام آموزشی را نمی بینیم.
خانزاده ،بیان داشت:باید تلاش کنیم تمام نواقص،نارسایی ها و مشکلاتی که در حوزه آموزش و پرورش وجود دارد اصلاح شود چون تا آموزش را درست نکنیم قطعا توسعه جامع و نهادینه در کشور اتفاق نخواهد افتاد.
رئیس شورای آموزش و پرورش زیرکوه،اذعان داشت:اگر بنا داریم در سال 1404 جامعه ای آباد و مترقی داشته باشیم ،باید نگاه مصرفی به آموزش و پرورش را اصلاح کنیم هم در درون آموزش و پرورش و هم در درون جامعه.
فرماندار زیرکوه،گفت:اگر می خواهیم مشکلات آموزش و پرورش برطرف شود و به کشورهای توسعه یافته برسیم باید کتب درسی و آموزشی ما با توجه به نیازهای آموزشی و حتی نیازهای منطقه ای باید اصلاح شود و علاوه بر ان باید ارتباط اولیاء با مدرسه را بیشتر کنیم.
خانزاده با تاکید بر تقویت انگکیزه در دانش آموزان،بیان کرد:اگر می خواهیم دانش آموزان پیشرو و موفقی داشته باشیم باید انگیزه را در دانش اموزان تقویت کنیم و کمک کنیم که انگیزه کافی برای تحصیل را داشته باشند.
وی ادامه داد:منزلت اجتماعی معلمین به عنوان نیروهایی که آینده سازان یک کشور را می سازد نباید اینگونه باشد که آخرین رشته انتخابی آنها در دانشگاه،رشته معلمی باشد بلکه باید عشق و علاقه ای ایجاد شود که اولین انتخاب،رشته معلمی باشد.
فرماندار زیرکوةبا اشاره به مشکلات فضای آموزشی گفت:علیرغم مساعدت و تلاشهای خیرین،اما بازهم مشکلات فضای آموزشی وجود دارد و باید این مشکلات رفع شود و در کنار آن توجه به معیشت،مسائل رفاهی و مسکن فرهنگیان از مباحثی است که باید به آن توجه شود تا شاهد رشد و توسعه این حوزه باشیم.
وی با بیان اینکه مهمترین منبع و رکن هر کشوری نیروی انسانی آن کشور است،بیان داشت: آنچه در سطح دنیا و در سطح کشور مطرح شده و جایگزین روش های گذشته می شود،آموزش پژوهش محور است بنابراین باید محفوظات از پیش آماده شده را در اختیار دانش آموزان قرار ندهیم بلکه شیوه فکر کردن و اندیشیدن را به دانش آموزان ارائه دهیم.
فرماندار زیرکوه با اشاره به انتخابات پیش رو،خاطرنشان کرد:دانش آموزان تاریخ کشور خود را بخواند و اگر تاریخ را بخوانند خواهند توانست انتخاب بهتری داشته باشند.
ما به عنوان مجریان برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره شورای اسلامی شهر و روستا در کنار سایر عزیزان تمامی مقدمات و امکانات لازم برای برگزاری انتخابات رآماده کرده ایم و امیدواریم با حماسه حضور مردم ولایتمدار شهرستان زیرکوه شاهد مشارکت صد درصدی مردم در انتخابات باشیم.