تنها کارگاه تولیدی واقع در شهرک صنعتی زیرکوه از بی آبی رنج می برد
کارخانه کفپوش سیمانی المهدی حاجی آباد، تنها کارگاه تولیدی شهرستان زیرکوه در شهرک صنعتی است که از مشکل بی آبی رنج می برد.

به گزارش پایگاه خبری زیرکوه نیوز، 21 مردادماه با عنوان روز حمایت از صنایع کوچک نامکذاری شده است.صنایعی که با سرمایه گذاری اندک ،علاوه بر ایجاد اشتغال برای جوانان می تواند باعث چرخش چرخ تولید و جلوگیری از روند مهاجرت جوانان مناطق محروم به شهرهای بزرگ شود.
احیای صنایع کوچک و متوسط یکی از دغدغههای مقام معظم رهبری است که بارها تاکید کردند، رشد و گسترش صنایع کوچک و متوسط در دهههای اخیر با تغییر در ساختار صنعتی کشورها از جایگاه خاصی برخوردار میباشد.
حمایت از بنگاههای اقتصادی زودبازده کوچک و متوسط به منظور افزایش رشد، ایجاد درآمد، اشتغال و کاهش فقر در بیشتر کشورهای توسعه یافته جهان از مهمترین اولویتهای اقتصادی و اجتماعی دولتها به شمار میرود.
صنایع کوچک در صورت حمایت مسؤولان میتوانند با ایجاد اشتغالزایی و کارآفرینی نقش اساسی و مهمی در صنعت داشته باشند.
در همین راستا طرح احداث کارخانه کفپوش سیمانی المهدی حاجی آباد،به همت یکی از جوانان شهر حاجی آباد در دستور کار قرار گرفت و در سال 1385 با پیگیری های فراوان ، زمین این کارگاه در محدوده ای خارج از شهر حاجی آباد و در حاشیه جاده آبیزاز طرف منابع طبیعی واگذار گردید.
این کارگاه سرانجام با تلاشها و مشکلات فراوان راه اندازی گردید و در حال حاضر تعدادی از جوانان شهرستان زیرکوه در این کارگاه مشغول به فعالیت هستند، اما علیرغم شعارهای مسئولان مبنی بر حمایت از کارگاههای اقتصادی کوچک ، تنها کارگاه تولیدی واقع در شهرک صنعتی زیرکوه از بی آبی رنج می برد.
این در حالی است که بحث واگذاری زمین پس از نامه نگاری ها و پیگیری های فراوان بر اساس نقشه شهرک صنعتی واگذار گردید اما گویا احداث شهرک صنعتی که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته است، با این کارگاه فاصله اندکی دارد و این امر باعث شده است تا این کارگاه تولیدی نتواند از آب لوله کشی در فاصله کمتر از 100 متری استفاده نماید و تامین آب این کارگاه از طریق تانکر انجام می شود که این امر علاوه بر تحمیل هزینه های اضافه ،باعث گردیده تا تعدادی از دستگاههای این کارگاه به علت کمبود آب تعطیل شود.
پیگیری های انجام گرفته در این خصوص نیز این پاسخ را به دنبال داشته است که چون کارگاه مذکور در محدوده شهرک صنعتی نیست، امکان اتصال به شبکه اب وجود ندارد در حالی که فاصله شهرک صنعتی و خط انتقال آب با این کارگاه ، کمتر از 100 متر است.
همچنین آب آشامیدنی مورد نیاز کارگران این کارگاه بوسیله گالن و از شهر حاجی آباد تامین می شود که این امر نارضایتی برخی کارگران را به دنبال دارد.
امیدواریم با راه اندازی شهرک صنعتی حاجی آباد در آینده نزدیک، این کارگاه نیز مورد حمایت قرار گیرد تا گوشه ای از مشکلات تنها کارگاه تولیدی در این محدوده رفع شود.